Kronberger Group S.A. este unul din cei mai mari producatori de caramida din Romania comercializand caramida THERMOKRON.
 
Va oferim preturi avantajoase si efectuam distributia cu mijloace de transport proprii,  de mare capacitate (autotrenuri de 20 tone cu prelata sau semiremorci cu macara proprie pentru descarcare chiar pe santier), acoperind in mod direct si prin distribuitori directi un teritoriu important din suprafata Romaniei – zona de centru, zona de sud, zona de est si zona de nord.

Incepand cu luna august, am lansat pentru Dvs. un modul @nline care, speram noi, prin utilitate va ajuta in rezolvarea calculelor de necesar caramida ale constructiilor pe care le dezvoltati.
Va asteptam sa ne contactati oricand, pentru a va oferi consultanta si sprijin profesional in aplicarea celor mai optime solutii.
 
Echipa Kronberger
 
 
 

Kronberger Grup

Sigur image, favicononstruiesti cu noi!

 

Kronberger Group S.A. este unul din cei mai mari producatori de caramida din Romania. Calitatea produselor de caramida Thermokron, a condus la recunoasterea fabricilor de caramida din Buzau si Mures ca fiind printre cei mai importanti producatori pe piata de nord, de vest si de sud-est a Romaniei. Grupul de firme Kronberger, constituit recent prin reunirea SC Sastuc SA, SC Mureşeni SA şi SC Asco Grup SRL, este implicat, prin obiectul principal de activitate, în producerea unei game variate ...