Miercuri, 22 Mai 2024
Curs valutar BNR

1 USD = RON
1 EUR = RON

Curs valutar BNR - Banca Nationala a Romaniei
Agenda Constructiilor - Portal stiri din constructii
Fonduri Europene Nerambursabile

Re-lansare website

Back Inapoi
 
Incepand cu data de 16.08.2011 am lansat website-ul companiei intr-o noua forma, venind in sprijinul utilizatorilor cu o grafica moderna, o navigare usor de utilizat si, nu in ultimul rand, cu informatii de actualitate.
 
Orice sugestii pentru imbunatatirea serviciilor oferite catre partenerii nostri sunt binevenite.
 
Va dorim navigare placuta!
Echipa Kronberger
 


 

Kronberger Group S.A. este unul din cei mai mari producatori de caramida din Romania comercializand caramida THERMOKRON.
 
Va oferim preturi avantajoase si efectuam distributia cu mijloace de transport proprii,  de mare capacitate (autotrenuri de 20 tone cu prelata sau semiremorci cu macara proprie pentru descarcare chiar pe santier), acoperind in mod direct si prin distribuitori directi un teritoriu important din suprafata Romaniei – zona de centru, zona de sud, zona de est si zona de nord.

Incepand cu luna august, am lansat pentru Dvs. un modul @nline care, speram noi, prin utilitate va ajuta in rezolvarea calculelor de necesar caramida ale constructiilor pe care le dezvoltati.
Va asteptam sa ne contactati oricand, pentru a va oferi consultanta si sprijin profesional in aplicarea celor mai optime solutii.
 
Echipa Kronberger