Marţi, 23 Iulie 2024
Curs valutar BNR

1 USD = RON
1 EUR = RON

Curs valutar BNR - Banca Nationala a Romaniei
Agenda Constructiilor - Portal stiri din constructii
Fonduri Europene Nerambursabile

Kronberger Grup

Back Inapoi
 

Kronberger Group S.A. este unul din cei mai mari producatori de caramida din Romania. Calitatea produselor de caramida Thermokron, a condus la recunoasterea fabricilor de caramida din Buzau si Mures ca fiind printre cei mai importanti producatori pe piata de nord, de vest si de sud-est a Romaniei.

Grupul de firme Kronberger, constituit recent prin reunirea SC Sastuc SA, SC Mureşeni SA şi SC Asco Grup SRL, este implicat, prin obiectul principal de activitate, în producerea unei game variate de cărămida şi blocuri ceramice pentru construcţii, satisfăcând exigenţele clienţilor, atât din punct de vedere cantitativ cât şi calitativ, toate produsele având marca 100.

Fosta fabrica de caramida SC Sastuc SA situată în judeţul Buzău, comuna Berca, pe DN 10, km 15, a fost înfiinţată în 1970, având în prezent peste 35 ani de activitate. Datorită calităţii superioare a produselor de caramida, SC Sastuc SA este recunoscută ca fiind printre cei mai importanţi producători de caramida pe  piaţa  sud-estică a ţării.

Fosta fabrica de caramida SC Mureşeni SA, situată în judeţul Mureş, Mun. Tg.Mureş, pe E 60, a fost infiinţată în 1890, având o tradiţie de peste 115 ani în fabricarea de produse ceramice. special caramida. Societatea oferă pieţei de nord şi vest a ţării o gamă variată de caramida pentru constructii, realizate la dimensiuni standardizate şi în funcţie de solicitările clienţilor.

SC Asco Grup SRL, societate cu capital integral privat, înfiinţată în anul 1994, realizează distribuţia de caramida pe piaţa Bucureştiului, caramida ce are denumirea comerciala THERMOKRON, cu autocamioane proprii. Societatea desfăşoară şi alte activităţi precum: transportul de mărfuri generale şi specializate, vidanjare ca agent  autorizat, închiriere de spaţii pentru birouri.

Colaborarea realizată între societăţi, în cadrul grupului Kronberger, are în vedere satisfacerea necesităţilor beneficiarilor în condiţii optime de calitate atât a produselor cât şi a serviciilor.

 


 

Kronberger Group S.A. este unul din cei mai mari producatori de caramida din Romania comercializand caramida THERMOKRON.
 
Va oferim preturi avantajoase si efectuam distributia cu mijloace de transport proprii,  de mare capacitate (autotrenuri de 20 tone cu prelata sau semiremorci cu macara proprie pentru descarcare chiar pe santier), acoperind in mod direct si prin distribuitori directi un teritoriu important din suprafata Romaniei – zona de centru, zona de sud, zona de est si zona de nord.

Incepand cu luna august, am lansat pentru Dvs. un modul @nline care, speram noi, prin utilitate va ajuta in rezolvarea calculelor de necesar caramida ale constructiilor pe care le dezvoltati.
Va asteptam sa ne contactati oricand, pentru a va oferi consultanta si sprijin profesional in aplicarea celor mai optime solutii.
 
Echipa Kronberger