Miercuri, 4 Octombrie 2023
Curs valutar BNR

1 USD = RON
1 EUR = RON

Curs valutar BNR - Banca Nationala a Romaniei
Agenda Constructiilor - Portal stiri din constructii
Fonduri Europene Nerambursabile

Certificari - Standarde

Back Inapoi
 

Calitatea caramizilor THERMOKRON este dependentã de o serie de factori, controlaţi deplin, urmare a investiţiilor importante, efectuate special dupã anul 2004, având ca scop final satisfacerea cerinţelor tuturor clienţilor noştri.

In acest sens, in conformitate cu Directiva 89/106/CEE-DPC privind amortizarea legilor, reglementãrilor si a prevederilor administrative a statelor membre a UE referitoare la produsele pentru construcţii, cu legea 608/2001 privind evaluarea conformitãţii produselor si cu HG 622/2004 cu modificãrile si completãriile ulterioare privind stabilirea condiţiilor de introducere pe piaţã a produselor pentru construcţii, caramida fabricata de grupul nostru de firme, respectiv "Elemente pentru zidãrile din argilã arsã", au caracteristicile tehnice reglementate din standardul de produs SR EN 772-1:2003 si SR EN 771-1/:2003/A1:2005.
 
Controlul   producţiei  in  fabricã  (CPF)  este  certificat  de  terţã  parte  de  cãtre organismul   notificat  S.C.  Quality - Cert S.A.  Bucureşti,  acordand   pentru  fabrica  de la  Satuc  numarul   de  certificare   NB 1870-DPC-97/740/EC-0349-07 ,   respectiv NB 1870-DPC-97/740/EC-0321-07  pentru fabrica din Mures. Certificarea s-a efectuat in conformitate cu Sistemul de atestare 2+, produsele noastre având marcajul CE. In cursul anului 2007 s-a efectuat un audit suplimentar in vederea preschimbãrii certificatului de conformitate si acordarea marcajului CE.
 
Suntem in procesul de certificare integratã (calitate, mediu, securitate si sãnãtate in muncã)).
 
Sistemul de Management al Calitãţii (SMC) este implementat, menţinut si imbunãtãţit şi se afla in curs de recertificare (certificarea anterioarã a expirat).
 

Galerie foto

 

 

Kronberger Group S.A. este unul din cei mai mari producatori de caramida din Romania comercializand caramida THERMOKRON.
 
Va oferim preturi avantajoase si efectuam distributia cu mijloace de transport proprii,  de mare capacitate (autotrenuri de 20 tone cu prelata sau semiremorci cu macara proprie pentru descarcare chiar pe santier), acoperind in mod direct si prin distribuitori directi un teritoriu important din suprafata Romaniei – zona de centru, zona de sud, zona de est si zona de nord.

Incepand cu luna august, am lansat pentru Dvs. un modul @nline care, speram noi, prin utilitate va ajuta in rezolvarea calculelor de necesar caramida ale constructiilor pe care le dezvoltati.
Va asteptam sa ne contactati oricand, pentru a va oferi consultanta si sprijin profesional in aplicarea celor mai optime solutii.
 
Echipa Kronberger